Algemene voorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden

SpellVault is een website bedoeld voor consumenten. Bestellingen door zakelijke klanten of welke vermoedelijk bedoeld zijn voor wederverkoop kunnen worden gewijzigd of geweigerd.
SpellVault biedt je de mogelijkheid een klantaccount aan te maken. Dit heeft als voordelen dat je onder andere je geplaatste bestellingen kunt volgen, eerdere bestellingen terug kunt zoeken en dat je niet bij iedere bestelling alle benodigde verzendgegevens in hoeft te voeren.
Je kunt er ook voor kiezen geen account aan te maken, dan heb je al deze voordelen uiteraard niet.

Zodra je een order plaatst bij SpellVault is er sprake van een overeenkomst. Je ontvangt hier via mail een orderbevestiging van.

Een bestelling blijft maximaal 7 dagen openstaan. Als er na 7 dagen geen betaling ontvangen is wordt deze geannuleerd.


Betaalmogelijkheden

Je hebt de mogelijkheid je betaling via iDeal te doen. Dit zorgt ervoor dat de status van je bestelling direct op betaald komt te staan. Betalingen via iDeal zijn alleen mogelijk binnen Nederland.
Daarnaast kun je kiezen het zelf over te boeken op het rekeningnummer van SpellVault onder vermelding van het ordernummer. Het rekeningnummer van SpellVault staat onderaan deze pagina vermeld bij onze bedrijfsgegevens.
Tot slot is er de mogelijkheid je bestelling af te komen halen. Om hiervan gebruik te maken kies je voor betaalmogelijkheid Zelf overmaken en vul je bij de opmerkingen in dat je je bestelling af wilt komen halen en wanneer (datum en tijd). Ondanks dat er op de orderbevestiging verzendkosten zullen staan hoef je deze bij afhalen uiteraard niet af te rekenen. Bij afhalen kan uitsluitend contant afgerekend worden.


Verzendmogelijkheden

Levering start de eerste werkdag nadat SpellVault de betaling ontvangen heeft. SpellVault garandeert hierbij dat de bestelde producten naar de klant verstuurd worden en dat de juiste maatregelen getroffen worden om de kans op schade tijdens transport te minimaliseren.
SpellVault is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van briefpostzendingen welke niet aangetekend of verzekerd verstuurd zijn. Een zending wordt niet automatisch aangetekend verstuurd.
In geval van aangetekende of verzekerde verzending is de aansprakelijkheid van SpellVault beperkt tot maximaal 50 Euro bij aangetekende briefpost, maximaal 500 Euro bij verzekerde briefpost (max. 50 Euro bij verzending buiten Nederland), maximaal 500 Euro bij aangetekende pakketpost (max. 150 Euro bij verzending buiten Nederland) en maximaal 5500 Euro bij verzekerde pakketpost (max. 150 Euro bij verzending buiten Nederland).
SpellVault is niet aansprakelijk voor het zoekraken van een zending als gevolg van door de klant onjuist verstrekte informatie, zoals bijvoorbeeld naam- of adresgegevens.


Herroepingsrecht en retour

Mocht een ontvangen levering niet (geheel) naar wens zijn, dan kun je de geleverde producten of een gedeelte daarvan binnen 14 dagen na ontvangst melden aan SpellVault. Dat kan door gebruik te maken van dit herroepingsformulier

, maar je kunt hiervoor ook rechtstreeks de Contact-mogelijkheid gebruiken zoals bovenaan de site gemeld wordt.
Vervolgens kun je de te retourneren producten binnen 14 dagen retourneren aan SpellVault per adres zoals onderaan deze pagina. Bij deze zogeheten herroepingsperiode geldt dat alle goederen in geleverde staat geretourneerd dienen te worden.
Verpakte producten zoals boosterpacks en sleeves welke aantoonbaar geopend geretourneerd worden zullen niet gecrediteerd worden.
De verzendkosten van een retourzending zijn voor rekening van de klant. Voor standaard briefpost zullen deze meestal tussen 0,64 Euro en 1,92 Euro bedragen. Voor pakketpost zullen deze meestal 6,75 Euro bedragen. Het exacte bedrag zal in alle gevallen afhankelijk zijn van het gewicht van de te retourneren producten en de wijze van verzenden. De exacte bedragen zijn altijd op te vragen op een postkantoor of de website van PostNL.

In geval van herroeping zal SpellVault binnen 14 kalenderdagen het voor de herroepen producten betaalde bedrag crediteren. Hierbij zullen  de betaalde verzendkosten beperkt worden tot het laagst mogelijke bedrag wat voor die bestelling mogelijk is. Bij retourneren van een gedeelte van een bestelling zullen betaalde verzendkosten niet gecrediteerd worden.
In afwijking van het hiervoor gestelde zal SpellVault niet eerder crediteren dan na retourontvangst van de te retourneren producten of totdat de klant aan kan tonen dat de producten verzonden zijn.

Mocht je tussen het moment van bestellen en het moment van verzending door SpellVault je bestelling al willen herroepen is dat uiteraard ook mogelijk. In dat geval zullen betaalde verzendkosten geheel vergoed worden.


Prijs


-Alle op de site vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
-Aan op de site vermelde prijzen kunnen geen rechten ontleend worden, daar deze als gevolg van vraag en aanbod kunnen veranderen.
-Prijzen zoals genoemd in een orderbevestiging hebben een geldigheidsduur van 7 dagen.
-In geval van foutief ingevoerde prijzen behoudt SpellVault zich het recht voor een (deel van de) bestelling te annuleren. Mocht dit het geval zijn, dan wordt je hiervan per e-mail door ons op de hoogte gebracht en zullen we proberen je een passend alternatief voor te stellen. Hierbij heb je het recht (een deel van) je bestelling te annuleren.


Pre-orders

Pre-orders zijn orders die geplaatst kunnen worden voor aanstaande releases. Hiervoor geldt dat deze door SpellVault niet eerder verstuurd worden dan daags voor de officiële releasedatum zoals aangegeven door de producent en alleen indien aan de betalingsvoorwaarden voldaan is.
In het geval SpellVault gedurende de periode waarin een overeenkomst aangegaan is, maar voor de uitvoering hiervan geconfronteerd wordt met een prijsstijging door haar leveranciers is SpellVault gerechtigd deze prijsstijging door te berekenen, ook als de oorspronkelijk bestelling reeds betaald is. De klant heeft in dit geval het recht (een deel van) de bestelling te annuleren, waarbij SpellVault reeds ontvangen betalingen zo spoedig mogelijk zal crediteren.
Voor orders die samengesteld zijn uit zowel pre-order producten als andere producten gelden deze bepalingen eveneens.

Kaartcondities


Voor alle kaarten op onze site geldt dat deze Near Mint en engelstalig zijn, tenzij anders wordt vermeld.


Disclaimer


SpellVault is niet verbonden aan de producenten van de producten die we verhandelen. De rechten op merk- en handelsnamen rusten volledig bij de rechthebbenden en worden erkend. Waar deze op onze site gebruikt worden beogen deze uitsluitend een informatief doel. Wij verzoeken klanten en bezoekers deze rechten verder te erkennen en respecteren.


SpellVault


SpellVault is een vennootschap onder firma en als zodanig ingeschreven in het handelsregister. Als eigenaar en vertegenwoordiger treden op Eric Hauser en Peter van Gaans.

SpellVault
Vijfhuizenberg 177
4708 AJ  Roosendaal
Nederland
www.spellvault.net
Mail
: info@spellvault.net
KvK
Zuidwest Nederland: 20160878
BTW: NL821351643B01
IBAN: NL10RABO0153783869
BIC Code: RABONL2U

Laatste versie van deze Voorwaarden per 14 maart 2018